Ti på Topp

Ti på Topp

Publisert av Lillian Ruud den 16.05.22.

OUS bedriftsidrettslag inviterer medlemmene til deltagelse i Ti på Topp

Deltagelsen er gratis for medlemmene.

 Hva er Ti på Topp?

Ti på Topp gjør det enkelt å komme ut i naturen. Om du er i toppform eller ikke har gått i skogen på mange år, finner du turforslag tilpasset akkurat ditt utgangspunkt. Her får du tilgang til en rekke turbeskrivelser og elektronisk kart via appen "Ti på Topp". Du kan se hvor på kartet du er i forhold til anbefalt rute og innsjekk. Man kan melde seg på vennelag, familielag, bedriftslag eller individuelt.

Enten det er naturopplevelsen, konkurransen, det sosiale eller noe helt annet som frister deg mest, ønsker vi deg velkommen med i Ti på Topp!

Hvordan melde seg på?

Det er påmelding via de lokale nettsidene, se nedenfor.

Når du kommer til trinnet for betaling velges «Påmeldingskode». Koden nedenfor legges inn. Koden benyttes i stedet for betaling. Koden legges inn på slutten av påmeldingen.

Alle deltakerne får eget brukernavn; brukernavnet er mobilnummeret hvis ikke annet velges. Passordet er en firesifret kode som mottas via SMS. Passordet kan endres når en har logget inn. Brukernavn og passord benyttes til å logge på appen "Ti på Topp", samt «Min side» på nettsiden.

 

Område

Påmeldingskode:

Nettside

Oslo

3D28D9A1

http://oslo.xn--tiptopp-gxa.no/

Romerike

4ABABA44

http://romerike.xn--tiptopp-gxa.no/

Asker og Bærum

A8C345A6

http://askerogbaerum.xn--tiptopp-gxa.no/

Follo

D95F95C7

http://follo.xn--tiptopp-gxa.no/