Ski på Topp Oslo!

Ski på Topp Oslo!

Publisert av Anja Kristine Kråbøl den 24.02.21.

Ski på topp!

1. desember 2020 – 31. mars 2021
Bli med på spennende vinterturer gjennom Ski på Topp Oslo! Her kan du gå på randonee- og langrennski, truger eller på beina. Ta med deg dine venner, kolleger eller familie på skitur i den flotte naturen i Oslomarka. Turmålene er varierte, så du kan få tellende tur både hverdag og helg. Noen lette, noen middels turer, mens vi også har noen mer krevende skiturer godt utenfor de preparerte skiløypene.

Last ned appen "Trimpoeng" og gjør deg klar til å registrere dine vinterturer
Turene
I appen finner du kart over hvor registreringspunktet for turen din er. Det er ingen fysiske merker på turmålet.

Husk å gjør deg kjent med kart og veivalg før du legger ut på vinterturene utenfor preparerte løyper. Kartene i appen viser veivalg samt turmålspunktet. Selv om du befinner deg i området uten dekning kan du registrere turen din ved mobiltelefonens GPS funksjon. 

Registrering av turen
Turen registrerer du i appen. "Trimpoeng"

Premiering
Alle som har samlet over 7 poeng i kampanjeperioden (1. desember 2020 - 30. april 2021) er med i trekningen av flotte premier.

Pris
Ski på Topp Oslo koster kr 200.  
Vi har også bedriftsavtaler for bedrifter som ønsker avtaler for sine ansatte. Ta kontakt for priser og informasjon.

Deltakelse
Det er individuell påmelding, det er ikke lag. 

På tur
Husk å vis hensyn når du er ute på tur. Flere av våre turmål kan du både gå til fots, på truger eller på ski til. Om du går til fots eller på truger er det fint om du viser hensyn til oppkjørte skispor.

Vær og føre
Husk at du alltid må ta hensyn til vær og føre. Sjekk ut føremedling (https://www.skiforeningen.no/utimarka/foremelding/) i områdene du skal ferdes i. Hvis du er i tvil, så er du ikke i tvil!

Instagram

#tipåtopposlo