Rapport fra golfmesterskapet 2022

Rapport fra golfmesterskapet 2022

Publisert av Lillian Ruud den 09.09.22.

Golfmesterskapet 2022

Denne turneringen startet i 2011 etter opprettelsen av OUS for å samle alle yrkesgrupper på tvers av alle lokalisasjoner. Det ble en meget vellykket turnering allerede første år, både sportslig og sosialt, slik at det ble en tradisjon å arrangere den hvert år tidlig på høsten. I årets turnering var det flere spillere med lavere handicap som kjempet om mesterskapspokalen. Det ble flere vinnere i handicap-klasser, og alle var blide og fornøyde uansett resultat. Laveste brutto score ble 87 slag, og det var to spillere: Tronn Daniel Hansen og Svend Filip Eng scoret likt antall slag. Beste siste 9 hull scoren ble avgjørende for å kåre årets OUS golfmester. Det ble Svend Filip Eng, til daglig LIS på  gastrokirurgisk avdeling på Ullevål, som fikk vandrepokalen fram til neste mesterskap. Gratulerer!

 

Det var premiering i to herreklasser og en dameklasse, dessuten premier til "Lengste drive" og "Nærmest pinnen". Alle deltagere var meget fornøyd, og ønsker at tradisjonen skal fortsette også neste år og framover.

 

Etter beregnet handicap stableford poeng ble Herre klasse-A( Hcp 0-17) vunnet av Svend Filip Eng, Herre klasse-B(Hcp 18-36) ble vunnet av Tor Fredrik Thobru og Dameklassen ble vunnet av Marianne Løvberg.

 

Her er alle premievinnere:

OUS Golfmester 2022 / Vandrepokal : Svend Filip Eng

Herrer Klasse A Hcp 0-17 :

1.Plass : Svend Filip Eng

2.Plass : Tronn Daniel Hansen

3.Plass : John Carlo Maningding

 

Herrer Klasse B: Hcp 18-36:

                1.Plass : Tor Fredrik Thobru

                2.Plass : Tobias Emre Øzeke

                3.Plass: Andreas Habberstad

 

Damer klasse  Hcp 0-36:

                1.Plass: Marianne Løvberg

                2.Plass: Marianne B Solvam

 

Longest drive hull 3: Svend Filip Eng

 

Nærmest pinnen hull 18: Eirik Normann Olsen (2,4m)