Løpeteknikkurs!

Løpeteknikkurs!

Publisert av Anja Kristine Kråbøl den 16.05.23.

Vi gjentar suksessen og arrangerer nye løpeteknikkurs for våre medlemmer denne våren. Kurset foregår over tre tirsdager på rad, og gir innføring i teknikker for å bli en bedre løper. Ved påmelding forventer vi at du kan delta alle tre øktene i juni.

Datoer og tider løpeteknikkurs:

13. juni kl. 16:00-17:00
20. juni kl. 16:00-17:00
27. juni kl. 16:00-17:00

Om kurset: Kurset er tilrettelagt for alle nivåer, så både nybegynnere og viderekommende vil få godt utbytte av kurset. Kurset er gratis for alle medlemmer av OUS BIL, og det er en forutsetning at årets kontingent er betalt før bekreftelse av deltakelse.

Løpeteknikkurset vil hver økt gå gjennom en dynamisk oppvarmingsøvelse, teknikker for å få et bedre løpssteg, samt en intervall for å trene på teknikken

For påmelding: send epost til martin.ousbil@outlook.com emne: påmelding løpeteknikkurs

Om instruktøren: Sondre Risdal Solheim jobber som trener på rekruttlandslaget til Norges Triatlonforbund. Han har en variert idrettsbakgrunn og har erfaring fra flere kondisjonsidretter. Han har en mastergrad innen idrettsvitenskap. Han har lang erfaring som personlig trener, og har tidligere jobbet med trenerutvikling blant yngre utøvere i Norges Triatlonforbund. Han har ledet fulle løpekurs de siste par årene med gode tilbakemeldinger, og han er klar for å ta et kurs med en ny flott gjeng i OUS.