Kurs i løpeteknikk

Kurs i løpeteknikk

Publisert av Lillian Ruud den 07.10.20.

OUS BIL arrangerer løpeteknikk-kurs i oktober på Voldsløkka.

Løpeteknikkurset vil fokusere på 3 - 4 grunnleggende fokusområder for en bedre løpsteknikk. I timene får gruppa oppfølging fra instruktør, gjennomføring i praksis og tilbakemeldinger for å kunne jobbe videre med løpeteknikken. Timene vil gjennomføres med økter slik at det blir både lærings- og treningsutbytte.

  • Instruktør: Sondre Risdal Solheim
  • Oppmøte: Voldsløkka (Se bilde nedenfor) 
  • Datoer: Tirsdager 13.10, 20. 10, 27. 10
  • Tid: 16:15-17:15 (ferdig oppvarmet) 
  • Bindene påmelding, du binder deg til alle tre gangene
  • Nivå: Kurset er for alle. Både de som ønsker å starte å løpe, de som har løpt litt, og de som allerede har løpt mye, men ønsker tilbakemeldinger på teknikk og finpuss av teknikk
  • Max 18 deltakere. Påmelding til Lise Egenberg, lise_egenberg@hotmail.com. Første mann til mølla. Frist: fredag 9.10

 

Om instruktøren:
Sondre har en allsidig idrettsbakgrunn med flere års satsing innen kondisjonsidretter som langrenn, løping, og triatlon.

Han har masterutdanning innen idrettsvitenskap, og har triatlontrener 1-og 2-kurs i regi av Norges Triatlonforbund. Sondre har lang erfaring med å gjennomføre løpsanalyse og har hatt fornøyde kunder fra alle mulige treningsbakgrunner. Han jobber fulltid som personlig trener ved Studio Jobbsprek i Oslo, samtidig som han arbeider med trenerutvikling rundt unge utøvere i Norges Triatlonforbund.

Sondre motiveres av å se andre lykkes, noe som gjenspeiler hans trenerstil: engasjerende, dedikert, og ærlig. 

 


Martin Furu, gruppeleder i OUS BIL Løpegruppe: "Utrolig gøy at OUS BIL vil være med å støtte opp under oss hobbymosjonister. Et slikt tilbud er virkelig en motivasjonsboost, og viser hvilket godt tiltak OUS BIL representerer. Jeg håper samtidig at flere som i dag ikke er tilknyttet løpegruppa, får blitt med og blir kjent med den fine gjengen som i dag utgjør OUS BIL Løpegruppe."