Golfkurs for nybegynnere

Golfkurs for nybegynnere

Publisert av Anja Kristine Kråbøl den 09.06.23.

Målet med nybegynnerkurset Veien til Golf er at du skal bli kjent med golf og finne deg til rette i miljøet. Gjennomført kurs er et krav for å bli medlem i en klubb tilsluttet Norges Golfforbund.

Gjennomføres to ettermiddager, onsdag 28. juni og torsdag 29. juni kl 17:00-20:00.

Meget godt tilbud kun 1200 kr, kun for OUS BIL medlemmer. Begrenset med plasser, maks 10 plasser. Førstemann til mølla. Påmelding med betaling til OUS BIL Vipps #501721

https://gronmogk.no/veien-til-golf-kurs/

Kurset vil gi deg praktisk innføring i hva spillet handler om og omfatter trening i grunnleggende teknikk, sikkerhet og opptreden på banen. Samtidig som du kan knytte bånd med andre nybegynnere, trenere og andre medlemmer i klubben.

Kurset består av 6 timer praktisk og teoretisk undervisning, hvor over 80% av tiden er praktisk gjennomføring. Før deltakelse kreves det gjennomføring av E-læringkurset til Norges Golfforbund som du finner her Veien til golf – Golfforbundet.

For å sikre kvalitet i hvert kurs, så har vi et maksimum på 10 deltagere, og for at et kurs skal gjennomføres trengs det minimum 5 deltagere. Kurset lagt opp til kun OUS BIL medlemmer og koster kun 1200 kr.

Inkludert i kurset: Gratis utlån av golfkøller, treningsballer i kursperioden og - Veien til golf mater. 

Av annen praktisk infoUnngå dagligdagse sko, gjerne noe som er vanntett, joggesko er et godt alternativ selv om de ikke er vanntette.

Mer info om bedriftsidrettslaget finner du hjemmesiden http://www.ousbil.no

Er du ikke medlem i OUS BIL, men ønsker å delta? Meld deg inn her: http://www.ousbil.no/blimedlem/

 

Påmelding: Vipps til #501721 innen onsdag 21. juni. Mer info recoze@ous-hf.no /90610197