Fullt trøkk på sykkelteknikkurs!

Fullt trøkk på sykkelteknikkurs!

Publisert av Lillian Ruud den 16.09.22.

Over tre onsdager i august gjennomførte OUS BIL sykkelteknikkurs med ekstern instruktør med godt oppmøte og god innsats.

En engasjert gruppe syklister fikk trent på rundtråkket, tråkkets fire faser, og øvelser for å få en bedre sykkelteknikk. Gruppen drev med teknikktrening og fikk god tilbakemelding på hvordan utvikle seg på sykkelsetet.

Etter tre tøffe uker med teknikk og påfølgende økt, har alle deltakerne fått godt grunnlag for å bli en racer på sykkelen. Kanskje du ser noen av de fyke bortover på vei til og fra jobben?

Kurset er tilrettelagt for alle som ønsker å bli en bedre syklist, og fokuserer på rundtråkket. Rundtråkket handler om teknikken i hele tråkkets gjennomføring, og krever sykkelsko og klikkpedaler. Tradisjonelt vil vi kun bruke muskulatur på å presse pedalen ned, men med sykkelsko og klikkpedaler, vil du også kunne bruke benet til å hjelpe pedalen tilbake. 

Vi vil takke deltakerne for en god innsats. OUS BIL vil gjennomføre nytt kurs til våren, og håper at så mange av våre medlemmer vil være med når vi setter det opp neste gang. Kurset er gratis for medlemmer av OUS-BIL.