Ønsker du å bli bedre til å sykle?

Ønsker du å bli bedre til å sykle?

Publisert av Anja Kristine Kråbøl den 23.05.23.

Våren er her og syklene er ute av vinterdvalen. hva med å kickstarte sesongen med et kurs for å få en innføring i, eller terpe på teknikker for å bli en bedre syklist? Kurset foregår over tre tirsdager på rad. Ved påmelding forventer vi at du kan delta alle tre øktene i juni.

Datoer og tider sykkelteknikkurs:

13. juni kl. 17:00-18:00
20. juni kl. 17:00-18:00
27. juni kl. 17:00-18:00

Om kurset: Kursene er tilrettelagt for alle nivåer, så både nybegynnere og viderekommende vil få godt utbytte av kursene. Kurset er gratis for alle medlemmer av OUS BIL, og det er en forutsetning at årets kontingent er betalt før bekreftelse av deltakelse.

Sykkelteknikkurset vil hver økt gå gjennom en teori/praktisk leksjon i teknikk med klikkpedal, samt en fellesøkt.
For påmelding: send epost til martin.ousbil@outlook.com emne: påmelding sykkelteknikkurs

Om instruktøren: Sondre Risdal Solheim jobber som trener på rekruttlandslaget til Norges Triatlonforbund. Han har en variert idrettsbakgrunn og har erfaring fra flere kondisjonsidretter. Han har en mastergrad innen idrettsvitenskap. Han har lang erfaring som personlig trener, og har tidligere jobbet med trenerutvikling blant yngre utøvere i Norges Triatlonforbund. 

PS: Det er krav til hjelm og sykkel i forskriftsmessig stand for å delta. Deltakerne er også anbefalt klikkpedaler og tilhørende sko, ettersom at kurset kommer til å fokusere på teknikk med bruk av klikkpedaler.