Padeltennis

Kort om padel:

Padel spilles to mot to slik som double i tennis. Poengsystemet er også det samme som i tennis. Den vanligste spilleformen for nybegynnere foregår i såkalte «vinnerbaner». Dette praktiseres på en vennligsinnet og sosial måte, hvor alle blir inkludert uavhengig av nivå! Det krever nesten ingen padelerfaring, så lenge man har en generell forståelse av regler og poengsystem. Spillerne plasseres vilkårlig ut på banene og det spilles kamper à 15 minutters varighet i 1,5-2 timer. Vinnerne rykker en bane opp og taperne rykker en bane ned (lagene splittes ved hvert bytte). På denne måten får man spilt 6-8 kamper med forskjellige partnere og motstandere hver gang.

Padelgruppen i OUS BIL vil arrangere 3 samlinger frem mot sommeren på Bærum Padel for medlemmer av OUS BIL:

  • Lørdag 18. mars kl. 10:00-12:00
  • Lørdag 22. april kl. 10:00-12:00
  • Lørdag 13. mai kl. 10:00-12:00
  • PÅMELDING: Meld deg inn i facebookgruppen (se nedenfor). Last ned MATCHi på Google Play eller App Store, søk på Bærum Padel og velg en av datoene under ‘Aktiviteter’.

Nybegynnere og de som ønsker racketleie blir bedt om å møte 30 minutter før for gjennomgang av basiskunnskapen. Pris for deltagelse er 120 kr (+ evt. Racketleie 50 kr). I forkant blir det utsendt linker til korte YouTubevideoer som gir et veldig godt utgangspunkt. Alle vil kunne delta på dette, uavhengig av alder og tidligere racketerfaring.


Bedriftsserie:

Høsten 2023 skal OUS BIL stille med lag til padelserien for bedriftsidretten i Oslo og Akershus (Padel (bedriftsidretten.no)). Dette blir subsidiert for medlemmer av OUS BIL! Vi skal stille med flere lag som gjør at man kan spille sammen med de som er på omtrent likt nivå.

Facebook

Padelgruppen samles i en egen Facebookgruppe (søk på OUS BIL Padel) hvor informasjon om de neste samlingene annonseres! Her vil det også bli tipset om hvilke kanaler man kan bruke for å forbedre spillet. Dette blir også et viktig samlingspunkt når padelserien begynner høsten 2023. Trykk her for å komme til facebooksiden.

Kontaktperson: Lars Qvigstad (larqvi@ous-hf.no).